Kuopio  0207 300 403
Hankasalmi  0207 300 404
Puheluiden hinnat 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Kunnanlääkärit Sonkajärvi

Lähellä sinua - sinua varten

Aukiolot

MAANANTAI 08:00-16:00
TIISTAI 08:00-16:00
KESKIVIIKKO 12:00-16:00
TORSTAI 08:00-16:00
PERJANTAI 08:00-16:00

Varaa aikasi numerosta
0207 300 401
tai lähetä viesti

Yhteystiedot

Sonkajärven vastaanotto

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Mikä asiasi onkaan, olemme täällä sinua varten!

0207 300 401

sonkajarvi@kunnanlaakarit.fi

Palvelemme Sonkajärven kunnanvirastolla, osoitteessa

Rutakontie 28
74300 Sonkajärvi

Ajankohtaista

Sonkajärven uutisia

Kunnanlääkärit Sonkajärvi Facebookissa

Tarkempi selvitys on osoittanut että virheellisesti on lähetetty vain muutama lasku. Jos epäilet saaneesi aiheettoman tuplalaskun, ole ystävällisesti yhteydessä meihin: toimisto@kunnanlaakarit.fi ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Laskutuksessamme on tapahtunut virhe ja osa entisistä asiakkaistamme on virheen vuoksi saanut aiheettomia laskuja. Korjaamme laskut mahdollisimman pian. Pyydämme tiedustelut asiasta sähköpostilla toimisto@kunnanlaakarit.fi ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Ovi sulkeutui tänään (ainakin toistaiseksi) viimeistä kertaa😢. Kiitos kaikille, niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille. Meillä oli hienot kaksi vuotta. Eilen hienoissa läksiäisissä tuli sanottua tunnot syvemmin, joten nyt sanomme vain KIITOS❤️.

T: Jyri, Henri, Jaana, Anne, Niina ja Tanja
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

KUNNANLÄÄKÄRIT KIURUVESI OY JA KUNNANLÄÄKÄRIT SONKAJÄRVI OY LOPETTAVAT TOIMINTANSA 31.7.2019

Kunnanlääkärit Kiuruvesi Oy aloitti 17.1.2017 perusterveydenhuollon lääkäripalvelut osana Ylä-Savon SOTE:n sekä sosiaali- ja terveysministeriön perusterveydenhuollon valinnanvapauskokeilua. Yritys tarjosi ensimmäisenä Suomessa perusterveydenhuollossa kaikille kansalaisille vaihtoehdon julkiseen terveydenhuoltoon, eli aidon valinnanvapauden. Kunnanlääkärit Sonkajärvi Oy aloitti toimintansa samassa kokeilussa elokuussa 2017, avaten myöhemmin yksiköt myös Iisalmeen, Sukevalle ja Rautavaaralle.

Toimintansa aikana Kunnanlääkärit-yrityksille on muodostunut vakiintunut asiakaskunta. Palvelua käyttäneitä asiakkaita on alueella ollut kokeilun aikana noin 5000. Lääkärikäyntejä on kertynyt noin 25 000. Valinnanvapautta käyttäneet asiakkaat ovat myös käyttäneet palveluja paljon, yli puolet asiakkaista on käyttänyt palvelua yli kolme kertaa. Kokonaisuutena 98 % palveluun rekisteröityneistä on käyttänyt palvelua.

Asiakaspalaute koko toiminta-ajalta on ollut erinomaista: NPS-pisteytys, eli suosittelisiko vastaaja palvelua muille, on koko toiminnan ajan ollut yli 95. Ihmiset ovat myös kokeneet saaneensa apua ongelmaansa (4,82 asteikolla 1-5).

Ylä-Savon SOTE:n hallitus on 18.6.2019 pitämässään kokouksessa päättänyt jatkaa palveluseteliä vain viidellä kuukaudella. Tämä aika on hyvin lyhyt pitkäjänteisten hoitosuhteiden kehittämiselle. Lisäksi palvelusta maksettavaa korvausta alennettiin vuoden 2016 tasosta yli 27 %. Päätetty hinta pakottaisi yritykset henkilökunnan osalta supistustoimiin, mikä estäisi laadukkaan palvelun tuottamisen. Sosiaali- ja terveyspalveluiden menot ovat valtakunnallisesti kasvaneet tasaisesti ja siksi päätös Ylä-Savon osalta oli hyvin yllättävä. Mainitun hintatason alennuksen ja hyvin lyhyen jatkoajan vuoksi yhtiöt ovat tehneet päätöksen palvelun lopettamisesta.

Päätös lopettamisesta on yhtiöiden henkilöstölle raskas. Visiona on ollut hoitaa pitkäjänteisesti ihmisiä alueella, jonka on pitkään tiedetty kärsineen perusterveydenhuollossa erityisesti lääkäripulasta. Palveluseteli on tarjonnut modernin työkalun ongelman helpottamiseen ja tulokset ovat olleet hyvin positiivisia. Henkilöstön huolena on asiakkaiden hoidon jatkuvuus, joka on toteutunut yhtiöiden toimintavuosien aikana erinomaisesti. Pitkäjänteiset perusterveydenhuollon hoitosuhteet on useasta eri näkökulmasta tunnistettu keskeisiksi laatutekijöiksi koko terveydenhuollon palveluketjussa.

Kumpikaan yhtiö ei tule hakeutumaan palvelusetelituottajaksi Ylä-Savon uuteen palvelusetelihankkeeseen. Näin ollen kaikki asiakkaamme palaavat Ylä-Savon SOTE:n asiakkaiksi 1.8.2019.

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluneista vuosista. On ollut ilo palvella teitä ja luoda uutta, vaikuttavaa toimintamallia perusterveydenhuoltoon.

Heinäkuun ajan palvelemme asiakkaitamme arkisin klo 8-16 osoitteessa Kirkkopuistonkatu 15, Iisalmi. Puhelinnumerot ovat entisenlaiset. Pahoittelemme mahdollista puhelinpalvelun ruuhkautumista. Mikäli emme vastaa puhelimeen, soitamme Teille takaisin.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Kun palaute on aina tällaista, tietää että olemme tehneet asioita oikein🙂. Nämä saa aina hyvälle tuulelle kaikesta muusta huolimatta. Oikein hyvää juhannusta kaikille🙂. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa