Kiuruvesi  0207 300 400
Sonkajärvi, Sukeva ja Rautavaara  0207 300 401
Iisalmi  0207 300 402
Kuopio  0207 300 403
Hankasalmi  0207 300 404
Puheluiden hinnat 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Kunnanlääkärit Kiuruvesi

Näin tavoitat meidät

Aukioloajat

MAANANTAI 08:00-16:00
TIISTAI 08:00-16:00
KESKIVIIKKO 08:00-16:00
TORSTAI 08:00-16:00
PERJANTAI 08:00-16:00

Varaa aikasi numerosta
0207 300 400 tai lähetä viesti

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Mikä asiasi onkaan, olemme täällä sinua varten!

0207 300 400

kiuruvesi@kunnanlaakarit.fi

Harjukatu 2
74700 Kiuruvesi

Ajankohtaista

Kiuruveden uutisia

Kunnanlääkärit Kiuruvesi Facebookissa

14 tuntia sitten

Kylläpä v......käyrä nousi,tuli kirje,että siirtyisimme takaisin terveyskeskuksen kirjoille 1.8.Pitääkö paikkansa?TAAS jonotusta tuntitolkulla ja kuunnella erään hoitajan valitusta päivästä toiseen,kaikuu seinienkin läpi.IKÄVÄÄ............!!!!!!! ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Hei,
Siirrymme tänään kesäaukioloihin:
olemme auki arkipäivisin klo 8-16 (elokuun puoliväliin saakka)

Pahoittelemme useista sairastapauksista johtunutta ruuhkautumista palvelussamme. Tästä johtuen mm. puhelinpalvelussa on ollut viivettä.
Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

1 kuukausi sitten

Kunnanlääkärit Kiuruvesi Oy

Terveisiä Keski-Suomesta. Toivottavasti saamme jatkaa myös Kiuruvedellä, Iisalmessa ja Sonkajärvellä.Palveluseteli jatkuu Hankasalmella!

Hankasalmen kunnanvaltuusto teki eilen illalla kokouksessaan yksimielisen periaatepäätöksen siitä, että SOTE-uudistukseen liittyvän valinnavapauskokeilun päättymisen ei anneta lopettaa sitä hyvää, mitä ollaan saatu aikaan.

Kunta päätti ennakkoluulottomasti ottaa palvelusetelin laajemmin käyttöön perusterveydenhuollossa. Ensimmäisenä Suomessa!

Aiemmin on käyntiperusteisia seteleitä toki ollut käytössä, mutta aiemmin ei tässä laajudessa, jos ei päättyviä kokeiluja oteta huomioon.
Tästä ennakkoluulottomuudesta kannattaa antaa rehelliset kiitokset kunnan virkamiesjohdolle ja poliittisille päättäjille. Pelkällä puheella asiat eivät muutu, tarvitaan päätöksiä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Kunnanlääkärit Hankasalmi Oy jatkaa palveluaan entiseen malliin hyvässä yhteistyössä JYTE:n kanssa. Emme vetäydy valinnavapaudesta, emmekä sulje listojamme uusilta asiakkailta. Päinvastoin toivomme, että ihmiset innostuvat käyttämään palveluamme lisääntyvästi!

Yksityiskohdat palvelusetelin osalta toki valmistellaan vielä JYTE:ssä, mutta tämä periaatepäätös oli todella tärkeä ja osoittaa oikeanlaista, rohkeaa ajattelua.
Kuntien järjestämisvastuun työkalupakkia on monipuolistettava, jotta perusterveydenhuoltoa saadaan vahvistettua. Se ei vaalipuheiden 1000 uuden lääkärin lupailuilla kovin nopeasti onnistu!

Tervetuloa asiakkaaksemme, ainakin vuoden 2021 alkuun on Hankasalmella valinnavapaus!! Toimimme terveysaseman väistötiloissa, rinta rinnan JYTE:n aseman kanssa.

Olemme innoissamme ja iloisia näistä hyvistä uutisista!
Sami, Tanja ja Janina
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

2 kuukautta sitten

Kunnanlääkärit Kiuruvesi Oy

Tiedotus asiakkaille!

Minut jouduttiin tänään illasta operoimaan uudelleen KYS:ssä päivystyksellisesti. Täällä hoito ja palvelu todella hyvää. Olen todella kiitollinen saamastani hoidosta neurokirurgian yksikössä.

Olen erittäin pahoillani, mutta tulevat viikot mennään Kiuruvedellä sijaisjärjestelyin muiden kunnanlääkärien sisarasemilta Kiuruvettä tukien.

Kaikesta huolimatta toivon kaikille asiakkaille auringoista viikonloppua ja vapun odotusta.

Harri
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa