Lähetä viesti tai soita:
Kiuruvesi  0207 300 400
Sonkajärvi ja Sukeva  0207 300 401

Avoimet työpaikat

Seuraavat toimet kaipaavat tällä hetkellä tekijää

Haemme joukkoomme Sonkajärvelle

Kunnanlääkäriä ja palvelupäällikköä

Kunnanlääkärit Sonkajärvi Oy on ylä-savolainen yritys. Toimimme Sonkajärven keskustassa lähellä kuntalaisia.

Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Potilas on meillä aina toiminnan keskiössä. Ystävällisyys, ammattitaito, hyvä saatavuus ja kokeneet sitoutuneet kunnanlääkärit takaavat kuntalaisille laadukkaat, modernit palvelut ystävällisellä palveluasenteella. Maksamme veromme Sonkajärvelle.

Tarjoamme Sinulle vakituista työtä suomalaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden toimia tulevaisuuden terveyspalveluiden eturintamassa. 

Kunnanlääkäri

Haluat tehdä perusterveydenhuollon työtä potilaskeskeisesti. Sinulle on tärkeää pitkät ja luottamukselliset potilassuhteet. Haluat hoitaa kokonaisia perheitä vauvasta vaariin. Haluat antaa ystävällistä, oikea-aikaista ja vaikuttavaa hoitoa lähellä kuntalaisia. Olet valmis sitoutumaan yhteiseen arvomaailmaamme, joihin kuuluvat luotettavuus, asiantuntijuus ja välittäminen. Haluat kuunnella, välittää ja hoitaa sonkajärveläisiä parhaan asiantuntijuutesi mukaan käyttäen apunasi yhteistyöverkostoamme ja muita kunnanlääkäreitä. Haluat olla itse vastuussa omasta työstäsi ja hallita omaa työntekoasi. Sinulle on tärkeää, että toiminta on eettisesti kestävällä pohjalla. 

Tule tekemään modernia kunnanlääkärin työtä kanssamme.

Palvelupäällikkö

Haemme nyt palvelukseemme palvelupäällikköä. Sinulla on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutus. Olet ystävällinen ja olet valmis tekemään kaikkesi potilaiden hyvän hoidon eteen. Olet valmis joustamaan myös työajoissa jos kuntalaisten hoito sitä edellyttää. Työsuhde on vakituinen.

Hakemukset ja lisätiedot

Hakemukset palkkatoiveineen 31.5.2017 mennessä osoitteeseen toimisto@kunnanlaakarit.fi.

Lisätietoja antaa kunnanlääkäri Sami Salminen, puhelin 040 546 2514, sähköposti sami.salminen@kunnanlaakarit.fi.