Lähetä viesti tai soita:
Kiuruvesi  0207 300 400
Sonkajärvi, Sukeva ja Rautavaara  0207 300 401
Iisalmi  0207 300 402
Kuopio  0207 300 403

Avoimet työpaikat

Seuraavat toimet kaipaavat tällä hetkellä tekijää

Haemme joukkoomme Iisalmeen

Kunnanlääkäriä ja terveysneuvojaa

Kunnanlääkärit Sonkajärvi Oy on ylä-savolainen yritys. Avaamme toimipisteen Iisalmen keskustaan.

Potilas on meillä aina toiminnan keskiössä. Ystävällisyys, ammattitaito, hyvä saatavuus ja kokeneet sitoutuneet kunnanlääkärit takaavat kuntalaisille laadukkaat, modernit palvelut ystävällisellä palveluasenteella. Maksamme veromme Suomeen.

Tarjoamme Sinulle vakituista työtä suomalaisessa yrityksessä ja mahdollisuuden toimia tulevaisuuden terveyspalveluiden eturintamassa. 

Kunnanlääkäri

Haluat tehdä perusterveydenhuollon työtä potilaskeskeisesti. Sinulle on tärkeää pitkät ja luottamukselliset potilassuhteet. Haluat hoitaa kokonaisia perheitä vauvasta vaariin. Haluat antaa ystävällistä, oikea-aikaista ja vaikuttavaa hoitoa lähellä kuntalaisia. Olet valmis sitoutumaan yhteiseen arvomaailmaamme, joihin kuuluvat luotettavuus, asiantuntijuus ja välittäminen. Haluat hoitaa potilaitasi parhaan asiantuntijuutesi mukaan käyttäen apunasi yhteistyöverkostoamme ja muita kunnanlääkäreitä. Haluat olla itse vastuussa omasta työstäsi ja hallita omaa työntekoasi. Sinulle on tärkeää, että toiminta on eettisesti kestävällä pohjalla. 

Tule tekemään modernia kunnanlääkärin työtä kanssamme.

Terveysneuvoja

Haemme nyt palvelukseemme terveydenhuollon ammattilaista. Sinulla on ammattikorkeakoulutasoinen terveydenhuollon koulutus. Olet ystävällinen ja olet valmis tekemään kaikkesi potilaiden hyvän hoidon eteen. Olet valmis joustamaan myös työajoissa jos kuntalaisten hoito sitä edellyttää. Työsuhde on vakituinen.

Hakemukset ja lisätiedot

Hakemukset palkkatoiveineen 13.4.2018 mennessä osoitteeseen jyri.moilanen@kunnanlaakarit.fi.

Lisätietoja antavat kunnanlääkärit
Jyri Moilanen, puhelin ‭040 960 1891, ‬sähköposti jyri.moilanen@kunnanlaakarit.fi
sekä
Sami Salminen, puhelin 040 546 2514, sähköposti sami.salminen@kunnanlaakarit.fi.