Kiuruvesi  0207 300 400
Sonkajärvi, Sukeva ja Rautavaara  0207 300 401
Iisalmi  0207 300 402
Kuopio  0207 300 403
Hankasalmi  0207 300 404
Puheluiden hinnat 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min

Hankasalmi

Näin tavoitat meidät

Aukioloajat

MAANANTAI 08:00-18:00
TIISTAI 08:00-18:00
KESKIVIIKKO 08:00-18:00
TORSTAI 08:00-18:00
PERJANTAI 08:00-16:00

Varaa aikasi numerosta
0207 300 404 tai lähetä viesti

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Mikä asiasi onkaan, olemme täällä sinua varten!

0207 300 404

hankasalmi@kunnanlaakarit.fi

Hankavedentie 1
41520 Hankasalmi

Mistä on kyse?

Valinnanvapaus kattaa asiakkaan avosairaanhoidon palvelut eli lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotot sekä sosiaaliohjaajan ohjaus- ja neuvontapalvelut. Pakettiin kuuluvat myös vastaanottopalveluun liittyvät tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut. Neuvolan, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon sekä työterveyshuollon palvelut säilyvät ennallaan, vaikka vaihtaisitkin yksityisen palveluntuottajan asiakkaaksi valinnanvapauskokeilussa.

Päivystyksen ja erikoissairaanhoidon, hoitotarvikejakelun, fysioterapian, päihdehoitajan, depressiohoitajan, diabeteshoitajan ja reumahoitajan vastaanottopalvelut sekä muut erikoisvastaanottopalvelut pysyvät ennallaan osoitteen mukaisen terveysasemasi käytäntöjen mukaisesti.

Varsinainen asiakkuuden siirtyminen meille kestää muutaman päivän, joten suosittelemme tekemään vaihdon ajoissa, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla myös kiireellisissä asioissa.

Käytämme Effica-tietojärjestelmää, joten kaikki vanhat sairaushistoriatietosi ovat käytössämme.

Erikoissairaanhoidon lähetteen menevät normaalisti Keski-Suomen keskussairaalaan, keskussairaalan yhteispäivystys on käytössä myös meidän asiakkaillemme päivystyksellistä hoitoa vaativissa asioissa aukioloaikojemme ulkopuolella.

Hinnat ovat 100 % samat kuin JYTE:llä ja laskut käynneistä ja esim. todistuksista tulevat edelleen JYTE:ltä.

Jonoja meillä ei käytännössä ole, kiireettömissäkin asioissa saat ajan lääkärille tai hoitajalle samalla viikolla.

Vastaanottomme on nyt auki ja voit valita meidät terveyskeskuksen sijaan hoitamaan perusterveydenhuoltoon kuuluvat asiasi. Toimimme terveysaseman tiloissa, löydät meidät asemalla opasteita seuraamalla. Rahaa emme käsittele, palvelua käyttääksesi sinun tulee rekisteröityä asiakkaaksemme.

Rekisteröidy osoitteessa palse.fi/jyvaskyla tai tule käymään vastaanotolla.

Lisätietoja: hankasalmi@kunnanlaakarit.fi tai Sami Salminen 0207 300 404

Mitä palveluja valinnanvapauteen kuuluu?

Valinnanvapauskokeilu kattaa asiakkaan avosairaanhoidon palvelut eli lääkäri- ja sairaanhoitajavastaanotot sekä sosiaaliohjaajan ohjaus- ja neuvontapalvelut. Pakettiin kuuluvat myös vastaanottopalveluun liittyvät tutkimukset, kuten laboratorio- ja röntgenpalvelut.

Neuvolan, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon sekä työterveyshuollon palvelut säilyvät ennallaan, vaikka vaihtaisitkin yksityisen palveluntuottajan asiakkaaksi valinnanvapauskokeilussa.

Päivystyksen ja erikoissairaanhoidon, hoitotarvikejakelun, fysioterapian, päihdehoitajan, depressiohoitajan, diabeteshoitajan ja reumahoitajan vastaanottopalvelut sekä muut erikoisvastaanottopalvelut pysyvät ennallaan osoitteen mukaisen terveysasemasi käytäntöjen mukaisesti.

Valinnanvapauskokeilu ei koske palveluasumisen eikä säännöllisen kotihoidon asiakkaita, joille kunta tarjoaa lääkäri- ja sairaanhoitajapalvelut sekä mahdollisen sosiaaliohjauksen.

Milloin voin tehdä valinnan?

Palveluntuottajan valinnan voit tehdä milloin vain kokeilun aikana. Palvelu uuden palveluntuottajan luona alkaa seitsemän (7) vuorokauden kuluttua valinnan tekemisestä. Asiakas sitoutuu valitsemaansa palveluntuottajaan kuuden (6) kuukauden ajaksi.

Ajankohtaista

Hankasalmen uutisia

Kunnanlääkärit Hankasalmi Facebookissa

Hankasalmen Sanomat, kunnan uutisia:

Parasta SOTE-uudistuksessa on Kunnanlääkärit Hankasalmi!! 😁

Kunnanlääkärien kommentti:
"Tämän hetkiseen tilanteeseemme uudistuksen kaatuminen ei vaikuta millään tavalla. Meille voi edelleen rekisteröityä asiakkaaksi ja palvelumme jatkuu samankaltaisena"

Hankasalmen kunta:
"Hankasalmen kunnasta vahvistetaan, että jos vain palvelulle on käyttäjiä, niin sen jatkuminen kokeilukauden jälkeen on kaikkien osapuolien tavoitteena ja haluna."

Tervetuloa asiakkaaksemme, 250 hankasalmelaista on jo palveluidemme piirissä ja palaute on ollut rohkaisevaa ja positiivista!!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Huh, mikä päivä eilen Suomen politiikassa. 😬

Sote-uudistus tullut tiensä päähän siinä mallissa, jossa hallitus on sitä edistänyt tällä hallituskaudella.

Me Kunnanlääkäreissä uskomme kuitenkin, että tarve uudistuksille edelleen tunnistetaan ja uusi eduskunta tarttuu aiheeseen erityisesti perusterveydenhuollon osalta.

Nyt käynnissä olevien valinnanvapauskokeilujen ja -pilottien rahoitus on turvattu syksyy 2019 asti. Vähintäänkin tuohon asti Kunnanlääkärien toiminta jatkuu täysin samanlaisena kuin tähänkin asti. Palveluidemme hinta ja sisältö eivät tule muuttumaan, vaan hoidamme potilaamme kuten tähänkin asti. Voit siis huoletta pysyä asiakkaanamme tai vaihtaa asiakkaaksemme. Tiedotamme aktiivisesti asiakkaitamme siitä millaisia muutoksia, jos mitään, toimintaamme jatkossa tulee.

Keräämämme asiakaspalautteen ja käymiemme keskustelujen valossa sekä asiakkaamme että kuntapäättäjät ovat olleet toimintaamme hyvin tyytyväisiä. Olemmekin aktiivisesti pyrkineet kehittämään toimintaamme saamamme palautteen mukaan. Näin aiomme toimia myös jatkossa.

Olemme luottavaisia, että uusi eduskunta ja hallitus turvaavat nyt käynnissä olevien kokeilujen rahoituksen myös jatkossa.

Vaikka jatkorahoitusta kokeiluille ei valtion kukkarosta heruisikaan, tarjoaa nykyinen lainsäädäntö työkalut palveluiden turvaamiseen myös kuntapäättäjille. Toimimme palvelusetelilainsäädännön puitteissa ja toiminnan jatkuminen on poliittisesta tahdosta ja valinnoista kiinni. Nykymuotoiseen toimintaamme ei siis uutta lakia tarvita, tämä on tärkeää muistaa!

Me Kunnanlääkäreissä katsomme luottavaisina tulevaisuuteen ja haluamme palvella asiakkaitamme parhaan kykymme mukaan myös jatkossa.

Lähellä sinua - Sinua varten!

Kunnanlääkärit Kiuruvesi
Kunnanlääkärit Sonkajärvi
Kunnanlääkärit Pyörö
Kunnanlääkärit Hankasalmi
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Kiitos kaikille kiinnostuneille viime viikon avajaisista! Makkaraa sujahti parempiin suihin arviolta 250 kpl. Kevättä kohti sitten terveellisemmällä ruokavaliolla!

Vastaanotot ovat nyt täyttä häkää käynnissä. Kiireettömässäkin asiassa pääset lääkärin vastaanotolle viikon kuluessa. Vaihdon asiakkaakksemme voit tehdä osoitteessa palse.fi/jyvaskyla tai tulemalla piipahtamaan vastaanotollamme!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Tervetuloa tutustumaan Kunnanlääkäreihin! Makkarat kuumina. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Makkara voitti! Onneksi.

Tervetuloa avajaisiimme ensi tiistaina 26.2. klo 9-17. Makkaraa tarjolla kaikille, ilmapalloja lapsille ja lapsenmielisille.

Vietämme avoimia ovia 26.-28.2. klo 9-17, joten tule tutustumaan meihin viikolla, jos et tiistaina ehdi! Kahvipannu on kuumana (kuten asiakkaillemme aina jatkossakin).

Asiakkaaksemme voit rekisteröityä jo nyt osoitteessa www.palse.fi/jyvaskyla tai soittamalla numeroon 014 266 0133 tai käymällä terveysasemalla.

tervetuloa tutustumaan!
Sami ja Tanja
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa